Nůž na maso Berndorf 20cm Profi-Line
Kód: 0375191200Související produkty
Detailní popis produktu
Nůž na maso - speciálně určen ke zpracování masa v syrovém či tepelně upraveném stavu. Nůž má speciální tvar a je vhodný především ke krájení masa ať už na jemné plátky nebo tenké nudličky. Tento nůž vřele doporučujeme.
- Materiál: X50CrMoV15
- Tvrdost: HRC 55+/-2
- Délka čepele: 20 cm
- Nedoporučujeme mytí v automatických myčkách na nádobí
Nožířská ocel X50CrMoV15
Martenzitická nerezová ocel, vynikající pro řezné nástroje. Ekvivalent Aisi Stainless 440C. W.1.4116.
Složení:
- C: 0,48-0,60 %
- Cr: 14,50 %
- Mo: 0,65 %
- V: 0,15 %
Tepelné zpracování: Kalicí teplota 980-1050 ° C (1795-1925 ° F), kalení v oleji. Popouštění 2 hodiny 160° Celsia. Rockwell: 55-57,5 HRC.
Kuchyňské nože z linie Profi Line se vyznačují vysokou kvalitou čepele a chytrým provedením rukojeti, což Vám zaručí pohodlné krájení. Čepel je zakalená na tvrdost 55° Rockwellů a je vyrobena z kvalitní chrom-molybden-vanadiové oceli, čímž se dosáhne delší životnost ostří. Řezná hrana čepele je nabroušena za účelem dosažení hladšího řezu. Linie je vhodná pro všechny, kdo hledají lehké kované nože, ale zároveň ocení vyváženost a odolnost. Nože jsou připraveny ke každodennímu používání v domácnosti, ale zvládnou i zatížení v gastronomii.
Rukojeť je vyrobena z plastu „POM“. Tento materiál se vyznačuje vysokou mechanickou pevností a tuhostí, odolnost vůči opotřebení, nízkou absorcí vlhkosti a má vynikající rozměrovou stabilitu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Materiál čepele: | X50CrMoV15 |
Tvrdost čepele: | HRC 55+/-2 |
Délka čepele: | 20 cm |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.