Brousek na nože protahovací RM012
Kód: RI-RM012Související produkty
Detailní popis produktu
Brousek - protahovací, RISAM RM012
Představujeme vám moderní designový ostřič vašich kuchyňských nožů. Nyní pro vás bude broušení jednoduché a rychlé. Využijte všech výhod, který tento V-ostřič přináší. Všichni ocení jeho rychlost, přesnost a všestranost. Využijete ho v kuchyni, oceníte ho při outdooru, potřebují ho rybáři, hodídí se lovcům do lesa.
1. Jedinečná vestavěná pružinová konstrukce zajišťuje ostří nože ostřící 3-4 tahy ostření.
2. Nastavitelné úhly ostření od 15 do 45 stupňů.
3. Hrubé ostření a jemné honování 2 stupně v 1.
4. Použitelné pro kovové i zoubkované nože.
5. Protiskluzové silikonové podložky ve spodní části.
Návod k použití: 1/ Nejprve je nutné zarovnat ostří, toto je důležité u hodně tupých nebo poškozených nožů, nůž vložte do ostřiče ve vodorovné poloze a v této poloze velkým přítlakem protáhněte 2x-3x ostřičem. 2/Nyní můžete začít s broušením ostří, nůž protahujte od rukojeti nože ke špičce, špička nože musí směřovat dolů, na nůž tlačte pouze mírně, opakujte 4x-8x. 3/Poslední krok broušení je dobroušení ostří, doleštění břitu, nyní zvolte opačný postup, kdy špička nože směřuje vzhůru a velmi malým přítlakem nůž protáhněte ostřičem 3x-5x. pokud tento krok budete v kuchyni používat co nejvíce, budou vaše nože neustále ostré. 4/Po broušení nezapomeňte nůž i ostřič důkladně opláchnout vodou.
Upozornění:1/ Brousek není vhodný pro keramické nože 2/ Při broušení nevyvíjejte velký tlak, mohlo by dojít k poškození nože, nebo brousku. 3/ Brousek nedávejte do myčky na nádobí, nebo do vody. 4/ Brousek a nabroušené nože skladujte mimo dosah dětí – předejdete tím zbytečným nehodám.
.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.