Kiritsuke / Chef 8" (200mm) Dellinger LADDER-Blue Professional Damascus
Kód: HD27-8K-BDetailní popis produktu
Japonský nůž na maso KIRITSUKE / Chef 8“ ( 200 mm ) série Dellinger LADDER
.
Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž KIRITSUKE / Chef 8“ Dellinger LADDER ( délka čepele 200 mm ) z damascénské oceli ( damascus steel ) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž KIRITSUKE Ladder je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť ve tvaru písmene D Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným.
Délka rukojeti: 125 mm
Délka čepele: 200 mm
Celková délka: 330 mm
Hmotnost: 232 g
Nůž KIRITSUKE / Chef 8“ Dellinger Ladder má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí ( damascus steel ), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem LADDER minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality.
Rukojeť ve tvaru písmene "D" je vyrobena ze stabilizovaného dřeva kmenů tzv. nádorů listnatých stromů. Je ozdobena středovým mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože.
.
Doporučení a údržba:
Japonský nůž KIRITSUKE / Chef 8“ Ladder z damascénské oceli ( damascus steel ), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože značky Dellinger |
---|---|
délka celkem: | 330 mm |
délka čepele: | 200 mm |
materiál čepele: | japonská damašková ocel (Damascus Steel) VG10 |
materiál rukojeti: | stabilizované dřevo břízy |
tvrdost čepele dle Rockwella HRC: | 62+/-1 |
váha: | 232 g |
Délka rukojeti: | 125 mm |
Délka čepele: | 200 mm |
Celková délka: | 330 mm |
Hmotnost: | 232 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.