Středomořské koření s jemnou fenyklovou vůní a slabě pryskyřičným podtónem
K pražení a přípravě různých druhů pečiva
Jedno z nejrozšířenějších koření světa, pro své nezaměnitelné aroma se...
Černý kmín, rostlina obsahující vysoký podíl kyseliny linolové, olejové a...
Jemně mletá do velikosti pudru
Velmi rozšířené koření, které pochází z keře se stále zelenými listy-vavřínu
Jemně mletá bylina, se sladce kořeněnou vůní
Nejdůležitější bylina v kuchyni se sladce kořeněnou vůní a stopami hřebíčkové...
Koření do hruškových a jablečných kompotů, povidel, do pečiva a perníků
Koření do svařených vín a punčů
Jednoletá rostlina aromatické vůně s nasládlou chutí
Hodí se k dochucení pokrmů z ryb a darů moře, k úpravě drůbežího masa a...
Bílý kampotský pepř je ideální k použití na bílé maso. Spolu s červeným...
Nastavení