Hrubě drcené plátky cibule 1-3mm
Velmi rozšířené koření, které pochází z keře se stále zelenými listy-vavřínu
Do všech druhů gulášů a polévek paprikového typu
Koření se používají listy podobné celeru a chutí připomínající maggi....
Řezaná sušená kůra citronu (plodu citroníku limonového)
Červený kampotský pepř se hodí nejen do slaných pokrmů, ale také do dezertů....
Černý kampotský pepř se používá k dochucení především červených mas na grilu...
Zralý anýz aromaticky voní a má nasládlou chuť.
Mletý zázvorový kořen (oddenek)
Do tradiční české svíčkové
Do zvěřinových pokrmů a tučných mas
K přípravě zvěřiny, do omáček a čajů
Do nádivek, paštik, k vepřovému masu, huse či kachně
Nejkvalitnější pravá mletá skořice ze Srí Lanky
Nastavení