Tento nůž s vroubkovaným ostřím plátkuje i nejzralejší rajčata tak tenké jak...
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně...
Perfektně vyvážený kuchařský nůž. Ergonomický design rukojeti vypracován ve...
Typ nože Santoku, který pochází z Japonska a je spjat obecně s asijskou...
Malý, univerzální nůž s tenkou čepelí a rovným ostřím: tento nůž na zeleninu...
Všestranný nástroj do kuchyně: nejdůležitější kus základního vybavení pro...
Nový vzhled čínské čepele: Kvalita WÜSTHOF pro Chai Dao. Mírné zakřivení...
Unikátní kuchařský nůž Chai Dao kovaný z jednoho kusu speciálně tvrzené...
Kuchařský nůž je v kuchyni nejdůležitějším nástrojem. Široká, zakřivená čepel...
Rovné ostří nože na zeleninu nabízí přesnou kontrolu při dekorování, loupání,...
Nastavení