Nůž s vroubkovaným ostřím je ideální volbou pro krájení pečiva (rohlíků,...
Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená,...
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu...
Nůž na chléb s jedinečným dvojitě vroubkovaným ostřím pro déle trvající výkon...
Nůž s vlnkovaným ostřím na čerstvé, křupavé chleby i na krájení dortů.
Nůž s vroubkovaným ostřím na čerstvé, křupavé chleby i na krájení dortů.
Čepel ideální pro porcování šunky, na velké kusy masa, ovoce a zeleniny.
Čepel ideální pro porcování šunky, na velké kusy masa, ovoce a zeleniny
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně...
Perfektně vyvážený kuchařský nůž. Ergonomický design rukojeti vypracován ve...
Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia je jednodušší s touto extra...
Rovné ostří nože na zeleninu nabízí přesnou kontrolu při dekorování, loupání,...
Nastavení